Tandreglering Danderyds Sjukhus Tandreglering Danderyds Sjukhus

Tandreglering Danderyds Sjukhus

Välkommen till Tandregleringen Danderyds Sjukhus. TRDS är en privat specialistklinik inom Ortodonti, tandreglering. Kliniken är ansluten till försäkringskassan och har landstingsavtal.

Vårt mål är att erbjuda Dig som patient den bästa behandlingen inom tandreglering i kombination med senaste teknik och beprövad erfarenhet. Vi samarbetar med flera ledande amerikanska företag inom tandreglering på insidan och invisalign

Läs mer
Välkommen till Tandreglering Danderyds Sjukhus

Våra behandlingar

Tandreglering

Ortodonti (tandreglering) betyder raka tänder. Med olika former av tandställningar kan olika bettfel behandlas utan att dina tänder påver...

Läs mer
Tandställning med Invisalign

Din behandling med Invisalign består av ett antal nästintill osynliga, avtagbara Aligners (skenor) som du varannan vecka byter till nya...

Läs mer
Tandställning på insidan

I samarbete med American Orthodontics har vi nöjet att presentera det senaste inom tandställningar på insidan av tänderna...

Läs mer
Tandställning med porslin/metall

För att uppnå den bästa och mest exakta tandställningen för ett perfekt leende sker detta med tandställning på utsidan av...

Läs mer
Efter behandling

Retentionsapparatur/stabiliseringsapparatur sätts in efter avslutad behandling. Form och utsträckning av stabiliseringsapparat bestäms av Din specialist...

Läs mer
Väntrummet

Rekommendationer

Edwin rekommenderar

Edwin von Krusenstjerna

Det roliga är att i början när min tandställning sattes på tänkte jag att det här kommer bli ett, om inte flera, långa år.
Men saken är den att om man möts av läkare som Atousa och Anahita så blir det inte längre särskilt tråkigt att gå till... tandläkaren. Det blir mer personligt och man lär känna varandra bättre.
Detta är viktigt för att jag som patient ska känna mig trygg samt att tiden går fortare när man har roligt.

Läs mer
Elsa rekommenderar

Elsa Regner

Jag fick hem en supernöjd dotter, som nästan inte kunde fatta hur tänderna kunde bli så fina!
Jag är så tacksam att vi valde Tandregleringen Danderyd och för det fina, fina jobb ni gjort! Och för att ni varit så lyhörd och bra med Elsa! Inte minst har ni... fått henne att vara väldigt rädd om sina tänder.
Jag kommer att rekommendera er till alla jag kan och hoppas även att snart få komma till er med Elsas lillebror.

Läs mer
Maja rekommenderar

Maja Adersten

Jag hade länge funderat på att skaffa tandställning. Eftersom jag är verksam inom arbetslivet fanns det ett motstånd av kosmetiska skäl.
Jag hörde talas om tandställningar som inte syns och började undersöka ett flertal kliniker. Efter ett antal... klinikbesök som inte kändes rätt bokade jag en tid hos Anahita och Atousa på Tandregleringen vid Danderyds Sjukhus (TRDS). Där fick jag ett personligt bemötande, varmt omhändertagande – och en bra magkänsla.
Anahita och Atousa berättade vad jag kunde förvänta mig, vilka alternativ som kunde passa mig och hur processen skulle se ut.
Behandlingen var smidig och varje besök på TRDS var en trevlig stund. Idag är jag extremt nöjd med mina tänder. Resultatet är bättre än vad jag hade förväntat mig – och jag får ofta komplimanger om min tänder.

Läs mer

Hitta till oss

Hitta hit

Tandreglering danderyds Sjukhus, hus 50

Bil: E18 till Danderyds Sjukhus. På grund av den pågående renovering av Danderyds Sjukhus, åk mot Stockholms golfklubb (Kevinge), sedan följ den orangea skyltningen mot "personalparkering". Efter en krokig väg kan ni parkera bilen på parkeringsplatsen bredvid "stora personalparkeringen". Vi sitter på entreplanet i ett ljusbrunt tegelhus, hus 50 (administrationshuset).

Buss: Stig av bussen vid hållplats Danderyds sjukhus. Följ skyltning till huvudentré. Innan huvudentré sväng vänster. Till vänster om dig pågår renovering och uppbyggnad av den nya akuten. Följ vägen tills du ser ett brunt tegelhus. Vi finns på entréplanet i hus 50 (ett ljusbrunt tegelhus).

Tåg: Stig av t-bana Danderyds sjukhus. Gå av mot huvudentré. Efter uppgång, bör du ha huvudentrén i ryggen och svänga höger sedan höger igen. Sedan genom den stora byggarbetsplatsen. Följa vägen tills du ser ett brunt tegelhus. Vi finns på entréplanet i hus 50 (ett ljusbrunt tegelhus).

Om Oss

Anahita Ehrenblad

D.D.S Ortodontist , Ms Ortho. MSc.

Anahita Ehrenblad är specialist i tandreglering med grundexamen samt specialistexamen från Karolinska Institutet. Anahita har 12 års erfarenhet i tandreglering, utbildning på Harvard i USA samt kurser i estetisk tandvård i Rom, lingual tandreglering i Paris och tandreglering för barn/ungdomar i London samt arbetat som universitetsadjunkt på Karolinska Institutet. Anahita tar väl hand om våra patienter med önskan om perfekt vackert leende.

Anahita Ehrenblad

Atousa Wikström

D.D.S Ortodontist. Ms Ortho.

Atousa Wikström är specialist i tandreglering med grundexamen från Karolinska Institutet samt specialistexamen från Eastman Institutet. Atousa har 10 års erfarenhet inom tandreglering och har arbetat med estetisk tandvård i New York under två år som universitetslärare på New York University. Atousa har genomgått flertal kurser inom estetisk tandvård, Invisalign samt lingual tandreglering i Paris, London och New York. Atousa tar väl hand om våra patienter med önskan om vinnande vackert leende.

Atousa Wikström

Ammie Pethrus

Specialisttandsköterska/Ortodontiassistent

Ammie är specialisttandsköterska/ortodontiassistent. Senast har Ammie arbetat med American Orthodontics, och har lång erfarenhet inom ortodonti och privattandvården. Ammie kommer att ta hand om Dig tillsammans med våra specialisttandläkare från första samtalet tills Du blir av med Din tandställning.

Ammie Pethrus

Kontakt

Telefon: 08-75 30 210

E-post: info@trds.se

Adress

182 88, Stockholm

För kollegor

Information för kollegor

Efter att du skickat in dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av oss.